...
Site is Loading, Please wait...
Контакт ГаммаБуд 067 17 00 995 Телефонуй Будывництво Ремонт Будинків Квартир Офісів Аптек Салонів Краси Стоматологій

Як правильно постелити ламінат?

Крісло в кімнаті на ламінаті від компанії ГаммаБуд Полтава
Ламінат під дуб гарний ммалюннок суцільна дошка ГаммаБуд Полтава укладка ламінату паркетної дошки

Порада 1. – Звернутися до спеціалістів компанії ТОВ ГаммаБуд 067-17-00-995 і результат якісної, швидкої праці професіоналів не забариться.

Порада 2 – зекономити та покласти самому. Давайте розглянемо більш детально цей варіант. Отже – що Вам буде потрібно

  • резиновий молоток або просто – киянка. Слугує вирівнювачем вкладаємого покриття. Допомагає швидше і якісніше скласти торці плит до гарної купи.
  • добійник – прийде в нагоді акуратності. Не дасть молотку чи киянці пошкодити  занадто ретельному майстру пошкодити торець чи поверхню, гарно ламіновану під цінні породи дерева.
  • клини – потрібні для того, щоб залишити зазори розміром 10 міліметрів між покриттям та стіною. Ця невелика відстань збереже ламінат під час температурного розширення його чи зсуву по базовій площині.
  • ніж – потрібний для розрізання пачки з панелями ламінованої підлоги. Будьте акуратні – не поріжтеся чи не пошкодьте випадково плити.
  • олівець, лінійка, рулетка, столярний кутник – вимірний скарб. Виміряємо, розмічаємо, розкреслюємо, намічаємо, ставимо точно мітки та місця запилів.
  • електролобзик – не вручну ж пиляти. Панелі ламінату хоч і тонкі але міцності їм не займати. Електричним лобзиком швидко, майже миттєво, точно по розмірах розпиляєте усі крайні, кутові, обхідні дощечки.
  • циркуль – для розмітки криволінійних отворів під труби, колони, тощо.

Якщо Ви все це маєте та маєте навички безпечного поводження з даним інструментом то продовжимо. Якщо ні – то 067-17-00-995 – наші майстри мають гарні навички та мають всі ці інструменти.

Дуб савойський морений малюнок фактури ламінату стелить ГаммаБуд Полтава Ремонт квартир Будинків

Вибір ламінату

Асортимент кольорів та фактур ламінованої підлоги дуже великий та різноманітний. Тут ми не розглянемо та й не зможемо). Головне – уважно прочитати інструкцію. При якій температурі чи температурному перепаді вулиця-квартира його стелять. Яке прибирання застосовувати, які меблі краще не встановлювати на нього та чому.

Зрозумійте – чи підходить Вам цей клас ламінату згідно типу кімнати , де його будуть стелити. Чи буде колір гармоніювати з меблями, дверима, вікнами, освітленням, інтер’єром взагалі. У яку сторону має дивитися малюнок, якщо він асиметричний. Тут звичайно допоможе дизайнер компанії ГаммаБуд.

Малюнок ламінату з буквами та цифрами неначе з старих ящиків укладка підлогово покриття ГаммаБуд Полтава 0671700995
Футбольний мяч на ламінатній підлозі Вкладаємо стелимо монтуємо ламінат лінолеум плінтус одвірки лиштву двері вікна ГаммаБуд Полтава

Сам процес

Процес укладання ламінату починається з підготовки підлоги –  очищаємо насамперед від бруду та пилу. Краще всього використати спеціальний будівельний пилосмок. Потужний та надійний  зменшить Вам пилюги та сміття потім на прибирання. Далі вирівнюємо та за необхідністю ремонтуємо. Перепад висот на площі 3-х квадратних метрів не має перевищувати 2 міліметри. Якщо перепади більше то можливе пошкодження покриття від важких меблів та динамічного навантаження від ходьби. Основою може бути дерев’яна чи бетонна поверхня. Дерев’яна вирівнюється електрорубанком чи електрошліфмашинка. Бетонна поверхня вирівнюється спеціальними вирівнювальними сумішами згідно вказаним на упаковці технології.


Монтаж першого ряду найскладніший і найвідповідальніший. Всі наступні скопіюють перший, тільки з уступом зазвичай, тому важливо укласти його вздовж стіни. Інакше малюнок виглядатиме негарно.

При використанні електролобзика враховуйте напрямок зубів. Якщо вони дивляться від вас, ламінат ріжте гарним боком догори. Якщо ж зуби на Вас націлені, переверніть пластину догори дригом. Щоб не було необачних і непотрібних сколів.

Як бачите – здається все просто, бери та роби. Якщо бажаєте зекономити час, нерви, здоров’я – звертайтеся в ТОВ ГаммаБуд – телефонуйте 067-17-00-995.

160-160-25-01-23-Логотип-будівельної-компаніі-ГаммаБуд-ТОВ-Полтава

Наші контакти

36000 Україна

Полтава

Вулиця Вячеслава Чорновола

Робочі години

Designed and built with WordPress 2023, Rybalka Mykola Poltava Ukraine

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.