Статті про будівництво, ремонти квартир компанії ГаммаБуд Полтава

Будуємо , ремонтуємо, цікавимося новим, висловлюємо свої думки, трохи реклами. Маєш нові теми ? – телефонуй ☎ 067-17-00-995 Микола Миколайович. Потрібен ремонт чи плануєш будуватися – звертайся до нас, компанію ГаммаБуд. Ми побудуємо, відремонтуємо все під ключ. Маємо досвід та руки професіоналів.

Ремонт квартир будинків 03 Натяжні стелі полтава 0671700995 Микола

Натяжні стелі Полтава 2024

ГаммаБуд Полтава про натяжні стелі у 2024 році – вони мають свої переваги і недоліки, які важливо врахувати перед їх встановленням. Завжди звертайтеся до професіоналів компанії ГаммаБуд Полтава, вони знають, вони можуть, вони зроблять – 067-1700995

Читати повністю »
Козирьок-над-входом-металочерепиця-ГаммаБуд-ремонтує-криші-в-Полтаві-та-полтавській-області-06717009_1

Підготовка криші до зимівлі 2024 року разом з ГаммаБуд в Полтаві

Не зволікайте з реагуванням на протікання на криші, оскільки це може спричинити серйозні ушкодження та збільшити витрати на ремонт у майбутньому.Завжди звертайтеся до професіоналів компанії ГаммаБуд Полтава, вони знають, вони можуть, вони зроблять – 067-1700995

Читати повністю »
Демонтаж системи зворотного осмосу або проточного фільтру 0671700995

Фільтр зворотного осмосу для питної води – встановлення та обслуговування Полтава та район

Фільтр зворотнього осмосу для питної води – це пристрій, який використовується для очищення води від різних забруднень та домішок, щоб забезпечити високоякісну та безпечну для споживання воду в побуті.

Читати повністю »
Двері Знак питанняТопові Тренди Інтерєрного Дизайну Мінімалізм та Функціональність

Топові Тренди Інтер’єрного Дизайну: Мінімалізм та Функціональність

Сучасні тенденції інтер’єрного дизайну все більше схиляються до мінімалізму та функціональності, де кожен детально продуманий об’єкт відіграє важливу роль у створенні спокійного та гармонійного простору. Вибір підлогового покриття, дверей, плінтусів, вікон, меблів та правильне поєднання кольорів і фактур є ключовими аспектами в цьому стилі.

Читати повністю »
ТОП запитів замовників послуги Майстер На Годину Полтава Гаммабуд Доставка Електрика мантехніка Додаткові послуги

ТОП послуг Майстер На Годину

ТОП послуг майстер на годину у Полтаві від компанії ГаммаБуд. Будуємо, ремонтуємо, ⚡ Електрика, 🚽 сантехніка, вішаємо карнизи, полички. Збираємо меблі. Доставка матеріалів. Ремонти під ключ.

Читати повністю »

Статті про будівництво

Нова рубрика, блог про корисну інформацію щодо ремонтів, будівництва, оздоблення в Полтаві та області. Думка щодо всього суб’єктивна та лише наша.

Щодо пропозицій публікацій, тем, напрямків тощо звертайтесь за телефоном 067-17-00-995, тисніть пімпочку, пишіть на пошту gammabud.rm@gmail.com або особисті повідомлення Вайбер, Телеграмм на номер що на кнопці.

Також переходьте за посиланнями на сторінки Facebook тощо внизу є посилання на блакитних кругляшках…

Наші постачальники

Наші контакти

36000 Україна

Полтава

Вул.В.Чорновола

Робочі години