...
Site is Loading, Please wait...

Дизайнер інтер'єрів Оксана Медончак Полтава

Роботи дизайнера інтерєрів Оксани Медончак Полтава коридор 2 керамічна плитка під мармур вбудовані шафи меблі двері лютий 2023

Дизайн інтер'єрів взагалі

Сучасні стилі в дизайні інтер’єрів різноманітні, склалися історично чи були створені творцями та законодателями моди

  • класичний
  • мінімалізм, 
  • кітч, 
  • лофт, 
  • арт-деко, 
  • модерн, 
  • постмодернізм, 
  • хай-тек,
  • етнічний стиль.

 

 Одні з них є спадкоємцем класичного стилю (наприклад, модерн, арт-деко), інші ж створювалися як рух людства до майбутнього (хай-тек), або як протестний проти рамок, створених класикою (до прикладу, кітч). 

Головна риса сучасного стилю інтер’єру – це повна свобода людської фантазії. Такий метод комбінувати речі, які, казалось би, не здатні гармонійно виглядати разом. Сучасний стиль в інтер’єрі — це експресія, безпосередність, свобода і функціональність, втілені в кожній деталі оформлення.У цій публікації презентуємо нашого партнера – дизайнера інтер’єрів з великим досвідом та цікавим баченням результатів своєї творчості – Оксана Медончак.

Оксана Медончак сама про себе

“Після закінчення apxiтектурного факультету майже відразу почала працювати з інтер’єрами приміщень. На самому початку я зрозуміла, що просто розробити дизайн – проект, віддати його замовнику, забути те – не мій життєвий шлях. Насправді мені цінне саме реалізація мого бачення та споглядання втілення в життя моїх творчих задумів.
Цей процес дозволяє не тільки побачити результати своєї праці, а постійно вдосконалюватися, вивчати нові технології будівництва та ремонту. Кожного разу є можливість знайомитися з новими людьми, які поряд пліч-о-пліч працюють над досягненням результату.
 

Мій досвід роботи у проектуванні 20 років. Мені дуже імпонує те що кожен новий проект – це нова історія, нові умови та задачі. 
Обожнюю свою справу, адже її не можна назвати нудною і рутинною. Проектування та розробка дизайну інтер’єру постійно стимулює до розвитку. Відвідування архітектурних, меблевих, будівельних виставок, форумів, пізнання світового досвіду у сфері дизайну завжди в планах.”
На цій сторінці світлини її недавніх робіт. Більше за посиланнями на її сторінки в соцмережах.

Кроки розробки проект-дизайну

Роботи дизайнера інтерєрів Оксани Медончак Полтава коридор з тапочками 1 лютий 2023

Крок 1 - спілкування з клієнтами.

Щоб розпочати роботу потрібно отримати від замовника технічне завдання, простіше – що саме той хоче побачити в результаті. Обговорюються маса питань технічних, освітленості, кольорової гами, стиль оформлення, функціональне планування кімнат та приміщень, склад сім’ї та врахування планів на майбутнє.  Наявність таких кімнат як
  • -дитячих
  • -кабінету для роботи одного чи більше людей
  • -гостьових кімнат з урахуванням потреб кожного
  • -студій звукозапису чи домашній кінотеатр
Навіть малогабаритні квартири в руках досвідченого дизайнера виростають до чудових затишних осель, як з гидкого каченяти колись виріс білосніжний красунь лебідь.  Перемовини з замовником – дуже важливий етап. На самому початку в ідею закладаються ті цеглинки що побудують цю ідею. Зустрічні питання досвідченого дизайнера допоможуть виявити ті дрібниці що створять у Вашій оселі справжній комфорт, завершеність гармонії та подальшу насолоду проживання в затишній оселі.

Крок 2 заміри та планувальне рішення.

Заміри – це визначення реальних розмірів, відстаней на об’єкті. Дуже відповідальний етап та педантичний. Цим простір розкладається спочатку на молекули а потім формується бачення кінцевого результату. На основі замірів об’єкта формується початкова концептуальна пропозиція по плануванню, оформленню та вартостості робіт. Після погодження фінансових питань та термінів починається активна робота над розробкою дизайну.

Крок 3 - 3D-візуалізація інтер'єрів.

Найтриваліший етап розробки дизайну за допомогою самого сучасного програмного забезпечення. Опрацьовуються розташування меблів, напрямок, інтенсивність, вид освітлення, оздоблювальні матеріали, декорування, обладнання для кухні, ванни та ін. До проекту залучаються тільки реальні предмети меблів, люстр, декоративних штукатурок, шпалер, фарб, інших сучасних матеріалів, які реально придбати і реалізувати в даному задумі. Інтер’єр створюється в об’ємі і погодженій кольоровій палітрі. 

Враховується розташування приміщень та будинку відносно сторін світу та руху сонця.

Розташування на присадибній ділянці елементів благоустрою та рекреації

  • -гараж з майстернею
  • -зона барбекю
  • -дитяча площадка
  • -альтанка для відпочинку
  • -бассейн чи місце під нього
  • -місця перебування домашніх тварин
  • -водоємів
  • -зелених насаджень

Замовник може візуалізувати як саме виглядатиме оселя його мрії після будівництва чи ремонту.

На цьому кроці проходить погодження 3D-візуалізації для розробки остаточного робочого дизайн-проекту.

Роботи дизайнера інтерєрів Оксани Медончак Полтава спальня 2 тумба приліжкова ліва світильник ліжко стіна декоративна рейка лютий 2023
Роботи дизайнера інтерєрів Оксани Медончак Полтава спальня изголовье ліжка декоративне оформлення стіни тумби приліжкові 1 лютий 2023

Крок 4 - дизайн-проект.

 У результаті клієнт отримує на руки альбом з докладним дизайн-проектом. 

  • У тому числі:  
  • Обмірний план, з реальними розмірами будівлі та приміщень. 
  • Кінцевий план розміщення приміщень. 
  • При необхідності – план знесення старих і встановлення нових перегородок. 
  • План формування підлог. 
  • Схема теплих підлог при запланованому конструктиві.
  • План вентиляції та кондиціонування.
  • План стель з деталіровкою. 
  • Схема електропроводки з освітленням, розетками, вимикачами, точним розташуванням люстр, світильників, підсвіток. 
  • Планування санвузлів, саун з фіксацією місць розташування сантехнічних приладів і розкладкою облицювальної та підлогової плитки. 
  • Схема розміщення меблів, побутової техніки згідно габаритів. 
  • Розгортки стін. 
  • Розгортка кухонних меблів. 
  • 3D-візуалізація інтер’єрів.

Авторський дизайн-проект розроблено та створено тільки для Вас. Він унікальний та неповторний

Роботи дизайнера інтерєрів Оксани Медончак Полтава ванна кіммната 5 душова кабіна шторка душ керамічна плитка іспанія лютий 2023

Крок 5 - реалізація.

Як вже було сказано Оксаною, відповідальні дизайнери, що горять своєю справою не залишають своє творіння будівельникам у вигляді проекту та схем, хай навіть дуже детальних та зрозумілих.

Супроводження об’єкта технічне, проектне, архітектурне йде до самої здачі замовнику з повним прийняттям останнього своєї готової оселі з дизайном що відповідає всим побажанням та необхідним функціоналом.

Таке відношення – справжній професіоналізм. Ми дуже рекомендуємо дизайнера Оксана Медончак до залучення у вирішенні найскладніших та найцікавіших дизайнерських завдань.

А фахівці компанії ГаммаБуд проведуть всі етапи будівництва та ремонту. Наша мета – комфортне, якісне, функціонально зручне оформлення приміщення. Ми як і дизайнер Оксана Медончак не використовуємо шаблонні рішення, кожне будівництво чи ремонт квартири починаємо в першу чергу з побажань замовника. Працюємо з будь-якими стилями: класика, авангард, хай-тек, модерн, мінімалізм, арт-деко, лофт, еклектика, поп-арт, кантрі, етнічний український чи який інший народний стиль.

Ми економимо ваш час, ваші кошти та нерви. Ми організовуємо доставку, вивантаження будматеріалів, меблів, обладнання. Долучаємось до вивозу будівельного сміття та непотрібу. Звертайтеся до будівельної компанії ГаммаБуді Ви реально отримуєте повноцінний супровід на весь термін будівельних чи ремонтних робіт.

Роботи дизайнера інтерєрів Оксани Медончак Полтава ванна нова 11 консольний унітаз мойдодир високий умивальник квадратний дзеркало з підсвіткою ванна іспанія лютий 2023

Дизайн інтер'єру своїми руками: плюси і мінуси

Багато хто вважає що чудово розбирається у всьому – політиці, футболі, медицині, кулінарії тощо.

Ба навіть в дизайні інтер’єрів. Безумовно – ми кожен день зустрічаємося з ними у своєму побуті, у гостях, на роботі, в торгівельних центрах ми споглядаємо оформлення бутіків, кафе. Щось нам дуже подобається, щось викликає усмішку чи подив.

В будь якій справі як і в будь якій професії є безліч своїх тонкощів та нюансів, тому раджу перед тим як створювати дизайн інтер’єру своїми руками добре подумати та зважити всі за і проти.

Для правильного та зручного розташування меблів, побутової техніки, навіть елементарних розеток потрібно врахувати багато критеріїв. Зручність використання, напрямок освітлення, напрямок руху людей, вплив малюнка шпалер чи керамічної плитки на відчуття проживаючих в тому приміщенні.

Необхідно володіти навичками та досвідом колористики, проектування, малювання, 3d max, знаннями будівельних чи оздоблювальних матеріалів.

Та мати досить часу для реалізації цих навичок.

Можете робити самостійно, методом проб і помилок, що дорого і неприємно. Але все ж один плюс в цьому всьому є. Ви завжди зможете розказати й показати ваші творчі досягнення, а також вихвалятися перед друзями, колегами, родичами вашим особистим дизайном інтер’єру.

Рішення довіритися професіоналу заощадить ваші нерви, бюджет, а головне - час.

Головний мінус звернення до професійного дизайнеру інтер’єрів полягає у виборі спеціаліста. Важлива не тільки його професійність та кваліфікація, але й наскільки він буде підходити саме вам. Тому на першому кроці ми формуємо картину первинного індивідуального дизайн проекту та підбираємо стиль дизайну для нашого замовника.обов’язково виходячи з його бажань, адже ми націлені на його запити та смак ,також дізнаємося яким він бачить своє приміщення в кінцевому результаті. Ще один момент може стати мінусом, якщо неправильно підійти до замовника з питанням ціни на дизайн інтер’єру. Ми завжди пропонуємо замовнику різні варіанти як за ціною, так і за функціоналом, рекомендуючи при цьому оптимальний варіант.

Статті ГаммаБуд про будівництво ремонт дизайн інтерєрів 2023
Статті від компанії ГаммаБуд
160-160-25-01-23-Логотип-будівельної-компаніі-ГаммаБуд-ТОВ-Полтава

Наші контакти

36000 Україна

Полтава

Вулиця Вячеслава Чорновола

Робочі години

Designed and built with WordPress 2023, Rybalka Mykola Poltava Ukraine

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.