...
Site is Loading, Please wait...
Профнастил Паркани Будуємо Ремонтуємо ГаммаБуд Полтава Та Область 0671700995 Доставка Матеріалів

Профнастил

Профнастил – це сучасне й просте покриття, як для даху чи криші так і використання для огорожі, забору, підшиви.

Деякі варіанти профілю називаються кровельний профнастил з висотою хвиль більше 18 мм. Листи вужчі ніж звичайно а хвилі можуть досягати 100-120 мм. За рахунок такого ребра жорсткості ми маємо площину по якій не тільки можна ходити але й встановлювати додаткові елементи 

  • утеплювач
  • покрівельний рубероїд
  • бетонувальний шар

АЛЕ! при дотриманні проектних вимог щодо товщини листа профнастилу для забезпечення міцності при рівномірному та погодному навантаженню.

Профнастил, або гофро-лист, має простий малюнок у порівнянні з металочерепицею. 

Це прямі хвилі що просто поєднуються в нахльост. Гарно стикується, майже без залишків при підрізанні. Може бути різної товщини, різного ступеню оцинкування та якості та кольору фінішного покриття. 

Часто, для економії, стелять оцинкований настил, а через рік, тобто наступного сезону, коли масляниста плівка, що є там технологічно не спливе під впливом атмосфери, та сама оцинкована поверхня стане готовою до адгезії з фарбою, його (профнастил) покривають спеціальною фарбою. Покриттям що забезпечить тривалість експлуатації без ремонту довгі роки.

 

Комплектуючі для криші з металу та профнастил

Комплектуючі майже ті самі що й для металочерепиці, ба навіть при шиферній чи яких інших криш

  1. Коньок або планка верхнього конька– захищає верхні межі скатів(схилів)
  2. Планка торцева – служить захистом торцю даху. 
  3. Єндова – установлюється між внутрішніх скатів даху. Цю деталь завсяк не видно, але це важливо – правильно підібрати ширину та встановити відповідно.
  4. Кут внутрішній – часто його забувають, економлять, що в результаті не дуже гарно показує будиночок після будівництва. Порада – не великі гроші а красоти та самодовершенності Вашій будівлі та Вам особисто додасть.
  5. Кутник зовнішній – цю декоративну планку не забувають, тут головне пам’ятати що можна замовити ширину полиці даного кутника різну, тобто для кожного кута Вашої садиби окремо. Використовується не лише для порківля, криші, даху, але й для декоративного або захисного закриву кутів будинку, веранд, бесідок, альтанок тощо…
  6. Саморізи покрівельні з шестигранною головкою під биту, шайбою з резиновим ущільнювачем та самозасверлюючим кінцевиком.
  7. Піна полуретанова, герметики покрівельні, бітумні мастики та ущільнюючі стрічки на бітумній основі.

Для точного підбору, а це можна зробити і на останньому етапі будівництва, звертайтеся до професіоналів компанії ГаммаБуд, Телефони на екрані

Профнастил Паркани Будуємо Ремонтуємо ГаммаБуд Полтава Та Область 0671700995 Доставка Матеріалів

Наші постачальники

Наші контакти

36000 Україна Полтава Вулиця Вячеслава Чорновола, буд 2, кв 34

Робочі години

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.