...
Site is Loading, Please wait...

Договір публічної оферти

Цей Договір публічної оферти є офіційною пропозицією Постачальника послуг ТОВ ГаммаБуд на адресу необмеженого кола осіб укласти з Постачальником договір про надання послуг дистанційним способом на умовах, передбачених цією офертою, шляхом створення замовлення на сайті https://gammabud.pp.ua/ (далі – Сайт).

Визначення термінів

Договір публічної оферти – публічний договір, умови якого згідно зі ст. 633, 641 Цивільного кодексу України, однакові для всіх Покупців, беззастережне прийняття умов якого Покупцем (оплата Товару відповідно до ч.2 ст.642 Цивільного кодексу України) вважається акцептом даного Договору між Постачальником і Покупцем.

Адміністрація – будівельна компанія ТОВ ГамммаБуд, яка є правовласником Сайту.

Акцепт – прийняття особою пропозиції укласти Договір (натисканням на посилання “Оформити замовлення”, або шляхом здійснення замовлення через оператора сайту).

Постачальник – юридична особа або фізична особа-підприємець, який розмістив в інтернеті інформацію про послуги, які їм реалізуються. Постачальником може бути, як Адміністрація, так і будь-яка особа, якій Адміністрація надала право на розміщення відомостей про послуги. Найменування Постачальника вказується в документах про виконання відповідних послуг.

Оферта – пропозиція Постачальника укласти цей Договір публічної оферти на умовах, викладених в цьому Договорі, адресована необмеженому колу осіб.

Оформлення замовлення – заявка Покупця на купівлю Товару, яка адресується Постачальнику для її виконання і здійснюється за допомогою розміщення Покупцем заявки або наданням згоди на оформлення замовлення оператору Інтернет-магазину.

Підтвердження замовлення – повідомлення Продавця про отримання замовлення від Постачальника і прийняття такого замовлення до виконання.

Покупець – будь-яка особа, яка акцептувала дану публічну оферту.

Сторони – сукупне найменування Постачальника і Покупця.

Послуга – будівельні, ремонтні та оздоблювальні будь-які роботи, інформація про які розміщена на сайті.

1. Загальні положення

  1. 1.1. Цей Договір публічної оферти є публічним Договором відповідно до ст. 633, 641 Цивільного кодексу України, умови якого встановлюються однаковими для всіх Покупців.
  2. 1.2. Факт оформлення Покупцем замовлення (шляхом здійснення замовлення через оператора сайту) відповідно до ч. 2 ст. 642 Цивільного кодексу України, вважається акцептом даного Договору Покупцем.
  3. 1.3. Договір, укладений на підставі акцепту Покупцем цієї оферти є Договором приєднання, до якого Покупець приєднується без будь-яких винятків і / або застережень.
  4. 1.4. Адміністрація айту в будь-який час, без повідомлення може вносити зміни до цього Договору, матеріали та інформацію, що містяться на сайтіі. Адміністрація ні за яких обставин не несе відповідальності за неактуальність інформації на сайті, будь-які збитки, що виникли внаслідок використання, неможливості використання або результатів використання ресурсу сайту.

2. Предмет договору

2.1. Постачальник зобов’язується виконати на умовах цього Договору Послуги для Покупця, а Покупець зобов’язується прийняти Послуги і оплатити їх на умовах цього Договору.

2.2. Продавець і Постачальник підтверджують, що цей Договір не є фіктивним, удаваним правочинним, угодою, яка відбувається під впливом насильства або обману.

3. Момент укладання договору

3.1. Ухвалення Покупцем пропозиції укласти Договір (Акцепт) здійснюється шляхом оформлення замовлення на сайті. Моментом укладення Договору є підтвердження замовлення Продавцем.

3.2. Факт оформлення замовлення Покупцем є беззаперечним фактом прийняття Покупцем умов цього Договору, в тому числі згоди Покупця з отриманням матеріалів рекламного характеру засобами комунікації (у т.ч. але не виключно – по електронній пошті, мобільним зв’язком). У будь-який момент Покупець може відмовитися від отримання рекламних матеріалів, звернувшись до Оператора за допомогою електронної пошти manager@gammabud.pp.ua.

4. Оформлення замовлення

4.1. Замовлення Товару здійснюється Покупцем через Сайт або за допомогою оператора Інтернет – магазину.

4.2. При замовленні Послуги за допомогою оператора Сайту, Покупець зобов’язаний надати наступну інформацію про себе:

  • прізвище, ім’я, по батькові Покупця;
  • контактний телефон Покупця;
  • електронна адреса для зв’язку з Покупцем;
  • адреса беспосереднього виконання Послуги.

4.3. Оформлення Покупцем замовлення здійснюється шляхом підтвердження здійснення замовлення оператору Сайту. Оформлення Покупцем замовлення і подальша передача його до виконання, означає достатнє і повне ознайомлення Покупця з ціною Послуги, технічними характеристиками Послуги , функціональними можливостями, інформацією про терміни виконання Послуги та умови гарантійного обслуговування.

4.4. Замовлення вважається прийнятим Продавцем і підлягає виконанню після підтвердження останнім замовлення (підтвердженням є повідомлення Постачальника, спрямоване за допомогою засобів зв’язку Покупцеві).

У разі неможливості виконати Послуги у необхідні терміни для Покупця, в тому числі з причин, незалежних від Постачальника, Постачальник має право анулювати зазначену Послугу із замовлення Покупця і повідомити про це Покупця.

4.5. Будь-які відомості про Послуги, що містяться на офіційному веб-сайті Продавця, носять інформаційний характер і не можуть сприйматися як такі, які в повній мірі передають всі властивості і характеристики Послуг. У разі виникнення у Покупця питань, що стосуються властивостей і характеристик Послуг, перед замовленням Послуг йому необхідно звернутися за консультацією до оператора Сайту чи відповідальної особи ТОВ ГаммаБуд.

5. Ціна Послуг і умови оплати

5.1. Ціна, за якою надаються Послуги – вказується в документах на виконані Послуги Покупцеві.

Постачальник залишає за собою право змінювати ціни на Послуги в односторонньому порядку. При цьому, ціни на замовлені Покупцем Послуги (після підтвердження замовлення Продавцем), не можуть бути змінені.

5.2. Оплата Послуг здійснюється Покупцем в готівковій або безготівковій формі шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника. Валюта розрахунків – гривня.

5.3. Покупець зобов’язаний оплатити замовлений Товар в терміни, узгоджені Сторонами при оформленні замовлення.

5.4. При безготівковій формі оплати зобов’язання Покупця по оплаті Товару вважаються виконаними з моменту зарахування грошових коштів на поточний рахунок Продавця (його філії).

6. Умови виконання Послуг

6.1. Зобов’язання Постачальника виконувати Послуги згідно замовлення Покупцю виникають з моменту підтвердження Покупцем ціни та термінів виконання замовлення.

6.2. Терміни виконання Послуг Покупцю узгоджуються Сторонами в кожному конкретному випадку і фіксуються в підтвердженні замовлення. Дата виконання Послуг вказується в Актах виконаних робіт.

7. Права та обов'язки Постачальника

7.1. Постачальник має право:

  • в будь-який час вносити зміни до цього Договору, Послуги та інформацію (у т.ч. про Послуги), запропонованих на Сайті;
  • відмовитися від укладення Договору публічної оферти при відсутності у нього можливостей надати Покупцю відповідну Послугу;
  • здійснювати записи телефонних переговорів з Покупцем;
  • призупинити виконання Послуг Покупцеві в разі порушення Покупцем своїх зобов’язань (у т.ч., але не обмежуючись, чи не здійснення оплати за замовлений Товар) за цим Договором;
  • вимагати від Покупця сумлінно виконувати свої зобов’язання за цим Договором;
  • без узгодження з Покупцем, передавати свої права та обов’язки по виконанню Договору третім особам.

7.2. Постачальник зобов'язаний:

  • надіслати Покупцю підтвердження замовлення або повідомити йому про неможливість виконати замовлення Покупця;
  • виконати замовлення Послуг в необхідній якості та узгоджених термінах з Покупцем;
  • не розголошувати будь-яку приватну інформацію Покупця і не надавати доступ до цієї інформації третім особам, за винятком випадків, передбачених законодавством України (не вважається порушенням надання Продавцем інформації контрагентам і третім особам, що діють на підставі Договору з Продавцем, в тому числі і для виконання зобов’язань перед покупцем);
  • запобігати спробам несанкціонованого доступу до інформації та / або передачу її особам, які не мають безпосереднього відношення до виконання замовлень; своєчасно виявляти і припиняти такі факти;
  • належним чином виконувати умови даного Договору.

8. Права та обов'язки Покупця

8.1. Покупець має право:

  • зареєструватися на Сайті;
  • в разі незгоди з будь-яким пунктом оферти, відмовитися від Послуг, реєстрації на Сайті і будь-яких інших дій, передбачених цим Договором;
  • звертатися за консультацією до Постачальника щодо властивостей і характеристик Послуг;
  • вимагати від Постачальника сумлінно виконувати свої зобов’язання за цим Договором;
  • інші права, передбачені чинним законодавством України.

8.2. Покупець зобов’язаний:

  • до моменту укладення Договору ознайомитися зі змістом та умовами Договору, цінами на Послуги, запропоновані Постачальником на Сайті;
  • повідомити всі необхідні дані, що ідентифікують його як Покупця шляхом повідомлення необхідних відомостей відповідальному працівнику ТОВ ГаммаБуд, підтримувати їх актуальність;
  • своєчасно оплатити замовлені Послуги (і доставку, у разі необхідності доставки матеріалів та обладнання для виконання Послуг);
  • належним чином оформити прийняття Послуг (в т.ч. підписати і передати Постачальнику відповідні документи на отримання виконаних Послуг), пред’явити документ, що засвідчує особу;
  • перевірити якість і відповідність Послуг при отриманні їх від Постачальника;
  • не розголошувати будь-яку приватну інформацію Постачальника і не надавати доступ до цієї інформації третім особам, за винятком випадків, передбачених законодавством України; не передавати логін і пароль, отримані при реєстрації, третім особам і самостійно нести відповідальність за невиконання даного зобов’язання;
  • належним чином виконувати умови даного Договору.

9. Відповідальність сторін і порядок вирішення спорів

9.1. Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання своїх зобов’язань за цим Договором відповідно до чинного законодавства України.

9.2. Покупець, оформляючи замовлення, несе відповідальність за достовірність наданої Постачальнику інформації про себе (у т.ч., але не виключно, інформації, зазначеної в п. 4.3. Договору), а також підтверджує, що він ознайомлений з умовами цього Договору та погоджується з ними. Постачальник не несе відповідальності за точність і правильність інформації, що надається Покупцем при реєстрації.

9.3. Постачальник не несе відповідальності за неможливість виконати замовлення Покупця, якщо така неможливість виникла в результаті незалежних від Постачальника обставин, включаючи, але не обмежуючись, порушення роботи ліній зв’язку, несправність обладнання тощо.

9.4. Загальна відповідальність Постачальника за невиконання або неналежне виконання умов цього Договору обмежується сумою платежу Покупця, який здійснений на підставі цього Договору.

9.5. Гарантія на Товар надається відповідно до гарантії, встановленої чинним законодавством або Договором. Постачальник не несе відповідальності у випадках порушення Покупцем умов використання та / або експлуатації об’єкту щодо якого надавалася послуга.

10. Форс-мажор

10.1. Перебіг терміну виконання Сторонами зобов’язань за цим Договором може бути призупинено тільки в разі настання обставин непереборної сили (форс-мажор), а саме: пожежі, стихійного лиха, збройного конфлікту, істотної зміни законодавства України, що ускладнює або робить неможливим виконання Стороною своїх зобов’язань щодо цього Договору або за іншими обставинами, які перебувають поза контролем Сторін.

10.2. Сторона, що зазнала дії обставин непереборної сили, повинна протягом 5 (п’яти) календарних днів письмово повідомити про це іншу Сторону.

10.3. У разі настання обставин непереборної сили Сторона, яка зазнала їх дії, за умови дотримання вимог пункту 11.2 цього Договору, на період дії таких обставин звільняється від відповідальності за цим Договором.

10.4. Після припинення дії обставин непереборної сили, протягом терміну виконання зобов’язань поновлюється. Про припинення дії обставин непереборної сили Сторона, яка зазнала їх дії, повинна письмово повідомити іншу Сторону.

10.5. Якщо дія обставин непереборної сили триває більше 30 (тридцять) календарних днів поспіль, то Сторони мають право припинити дію цього Договору та здійснити остаточні розрахунки. При цьому збитки, заподіяні припиненням дії Договору, не відшкодовуються і штрафні санкції не сплачуються.

11. Інші умови договору

11.1. Цей Договір набуває чинності з моменту отримання Покупцем підтвердження замовлення від Постачальника. Договір діє до моменту повного виконання Сторонами своїх зобов’язань.

11.2. Цей Договір укладено на території України і діє в рамках чинного законодавства України.

11.3. Покупець і / або уповноважені особи Покупця надають згоду Постачальнику на обробку їх персональних даних, а саме прізвища, імені, по батькові, зареєстрованого місця проживання та / або фактичного проживання, ідентифікаційного номера платника податків, паспортних даних, а також контактний номер телефону / факсу, електронної адреси , будь-яких інших даних, зазначених Покупцем в реєстраційній формі для реєстрації в Інтернет – магазині і / або замовленні, з метою виконання вимог чинного законодавства України, пов’язаного з веденням фінансово-господарської діяльності Продавця і в межах вимог чинного законодавства про захист персональних даних.

Покупець підтверджує, що ознайомлений з правами суб’єкта персональних даних, передбачених ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних». Персональні дані зберігаються за адресою знаходження адміністрації Сайту.

11.4. Сайт містить матеріали, товарні знаки, фірмові найменування та інші матеріали, що охороняються законом. Покупець або будь-які інші треті особи не мають права використовувати матеріали, розміщені на сайті (у т.ч. вносити зміни, копіювати, публікувати, передавати третім особам і т.д.). Використання матеріалів сайту без згоди правовласників не допускається. При цитуванні матеріалів сайту, включаючи охоронювані авторські твори, посилання на сайт обов’язкове.

11.5. Всі суперечки, пов’язані з невиконанням або неналежним виконанням своїх зобов’язань за цим Договором, Сторони будуть намагатися вирішити в ході переговорів. У разі недосягнення згоди в ході переговорів, суперечки будуть вирішуватися в порядку, передбаченому чинним законодавством України. Закон України про захист прав споживачів.

11.6. У випадках, не передбачених цим Договором, Сторони керуються чинним законодавством України.

Уважно ознайомтеся з текстом публічної оферти і якщо ви не згодні з будь-яким пунктом оферти, Ви маєте право відмовитися від покупки Послуг і не вчиняти дій, зазначених у п. 4.3, 3.1 цієї Оферти.

Контакт ГаммаБуд 067 17 00 995 Телефонуй Будывництво Ремонт Будинків Квартир Офісів Аптек Салонів Краси Стоматологій

Наші контакти

36000 Україна

Полтава

Вулиця Вячеслава Чорновола

Робочі дні

Робочі години

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.